Mellandagsrea

Jaha då var julen över då gott folk och det är dags att ge sig ut på mellandagsrean.
     Visst är det underbart med rea när man kan gå och titta på all gammal skit som affärerna inte blivit av med de senaste åren. Så är det i alla fall i många butiker.
Är det kanske så att rean bara är till för att affärerna ska kunna bli av med kläderna de inte kunde sälja i somras, eller förra våren? De säger att det ska vara en viss procent rabatt i hela butiken men då har de ju bara det som ingen velat köpa förr, vill man köpa det nu bara för att det är billigare? Ja, kanske det, för de flesta som handlar gör det bara för att det är så billigt att det blir svårt att låta bli.
Men det bästa av allt är ju när man hittar den där julklappen som man köpt till någon för några hundra och som det nu är halva priset på. Men, men man får väll skylla sig själv.
     Nej, nu får jag sluta att klanka ner på rean för i vissa fall kan man ju ha tur att hitta något riktigt fint och en del affärer har bra kläder som de har utförsäljning på. Så skunda er in till stan och se om ni har turen med er, för det bästa försvinner ju först.


/W

 


Kommentarer
Postat av: P

"skunda" var det ja.

2009-01-06 @ 11:55:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0