Roliga dagar

Nu du, C. Du skrev i ett tidigare inlägg om hur värdelös kanelbullens dag egentligen var. Jag tänkte nu kontra med en om möjligt ännu mer värdelös dag. Idag, den 22 oktober, är det nämligen INTERNATIONELLA CAPS LOCK-DAGEN! Öh? Meningen är, om jag förstått det rätt, att man ska ha sin Caps Lock-tangent intryckt hela dagen till klockan 24:00 inatt, så att allt som under detta dygn skrivs på internet, står i versaler.
Men, datumet 22 oktober har blivit välsignat (?) med hela två "speciella dagar". Idag är det inte bara INTERNATIONELLA CAPS LOCK-DAGEN, det är även internationella stamningsdagen. Man hedrar alltså stammande personer. Detta är ju smått komiskt, men inte på långa vägar lika värdelöst som INTERNATIONELLA CAPS LOCK-DAGEN (tycker om att passande nog skriva ordet med stora bokstäver).
För övrigt är det idag också förre Nobelpristagaren i litteratur, Doris Lessings, födelsedag. Hon fyller hela 89 år. Grattis Doris, och grattis också till alla där ute som stammar. Men allra mest, grattis till alla ni underbara Caps Lock-tangenter!

/U

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0